Gastronomie

Gastronomie

Eén van de belangrijkste dingen op vakantie is uiteraard lekker eten. Het is de enige tijd van het jaar waarin niets moet en alles mag. Perfect om met volle teugen te genieten van een heerlijke maaltijd. En wie houdt nu niet van typische streekgerechten ontdekken op vakantie? We vinden het dan ook belangrijk om in ons reisaanbod aandacht te besteden aan verse, kwalitatieve maaltijden en de lokale keuken van uw bestemming. Zo leert u alle aspecten van het land kennen.

Om u maximaal te laten genieten van uw vakantie kunnen wij -indien gewenst- kwalitatieve restaurants voor u uitkiezen. Zo hoeft u nergens aan te denken. In deze restaurants wordt u volledig op uw wenken bediend. Er is steeds de mogelijkheid om à la carte te eten, om individueel te reserveren of in groep, ... Zo hoeft u enkel de voeten onder tafel te schuiven en te genieten. En dat is toch waar vakantie om draait?

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info