Boek een reis op uw maat.

Unieke groepsreizen boekt u bij Sercu

Kroatië

De zeven wonderen van Kroatië

Natuurreis

Niet een, twee, drie, maar liefst zeven nationale schatten van Kroatië staan op de werelderfgoedlijst van Unesco. Alleen al daarom laat het land geheid een indruk op je na. Ontdek de unieke mix van mediterraanse zachtheid en rauwe Balkaninvloeden langs idyllische haventjes en historische vestingsteden.

Ontdek nu

Griekenland

Betoverende eilanden vol historisch erfgoed

Cultuurvakantie

Parelwitte stranden, indrukwekkende restanten uit de oudheid en de lekkere mediterrane keuken. Griekenland heeft alle troeven voor een memorabele vakantie. Tel daarbij de ongerepte natuur in de bergen en de gezellige steegjes. Ja, dit wordt het helemaal.

Ontdek nu

Londen

Een wereldstad in transformatie

Citytrip

Een rode telefooncel op elke hoek, de iconische Big Ben of de kenmerkende dubbeldekkers. Het Engelse cliché van de gentlemen met bolhoed en paraplu is vandaag dan wel in de minderheid, heel wat typische elementen zie je wél nog terug in het straatbeeld van Londen.

Ontdek nu

Schotland

Land van ruige kusten en fabelachtige Highlands

Natuurreis

In mist gehulde kastelen, kristalblauwe riviertjes en vulkanische plateaus. Schotland is een land om te ontdekken en te beleven. Langs het monster van Loch Ness, Hadrian's Wall en de kilts ga je recht naar het hart van de natuurpracht.

Ontdek nu

Berlijn

Wereldstad met verrassende gezichten

Citytrip

De Berlijnse Muur, Brandenburger Tor of Alexanderplatz. Aan artefacten geen gebrek in Berlijn. Maar dat Berlijn ook nu en hip is, merk je al bij aankomst. Met dank aan de trendy horecazaken en de bruisende street art scene.

Ontdek nu

Sicilië

Kleurrijke mozaïek van smaken en culturen

Cultuurreis

De rokende Etna. Authentieke vissersplaatsjes tussen de rotsen. Tempels en kerken van verschillende klassieke culturen. Sicilië – filmset van The Godfather – ontdek je in al zijn facetten. Het Italiaanse eiland is een mozaïek van Griekse, Romeinse, Arabische, Normandische en Byzantijnse invloeden.

Ontdek nu
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info